Helena Bonham Carter altfel decât până acum: Bibliotecară frustrată sexual, într-un VIDEOCLIP

Actriţa britanică Helena Bonham Carter interpretează rolul unei bibliotecare frustrate sexual în videoclipul piesei "Out Of The Game", lansată de muzicianul canadiano-american Rufus Wainwright.

596 afișări
Imaginea articolului Helena Bonham Carter altfel decât până acum: Bibliotecară frustrată sexual, într-un VIDEOCLIP

Helena Bonham Carter, bibliotecară frustrată sexual,

În acest videoclip, celebra actriţă britanică se plimbă printre rafturi cu cărţi şi se întâlneşte cu mai multe "versiuni" ale lui Rufus Wainwright, informează contactmusic.com.

Videoclipul, regizat de Philip Andelman, se încheie cu o scenă în care Helena Bonham Carter citeşte, în lenjerie intimă, un roman de Anthony Trollope.

Helena Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar în 1998, pentru rolul său din "The Wings of Dove", şi în 2011, pentru "Discursul regelui". Ea a mai jucat în filme precum "Cameră cu vedere", "Planeta maimuţelor", "Fight Club", "Peştele cel mare", "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", "Harry Potter şi Prinţul Semipur", "Harry Potter şi Talismanele Morţii", "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street" şi "Alice în Ţara Minunilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici