Hugh Grant, internat de urgenţă la Londra

Hugh Grant a fost internat de urgenţă într-o clinică din Londra, în noaptea de marţi spre miercuri, actorul britanic acuzând o stare de ameţeală şi dificultăţi respiratorii, informează contactmusic.com.

168 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant, internat de urgenţă la Londra

Hugh Grant, internat de urgenţă la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul a acuzat o stare generală proastă, pe care a caracterizat-o prin ameţeală, senzaţie de leşin şi dificultăţi respiratorii, însă a refuzat să cheme ambulanţa, declarând că nu voia "să-i facă pe paramedici să-şi piardă timpul".

Hugh Grant a fost transportat la secţia de urgenţe a Chelsea and Westminster Hospital din Londra şi a stat câteva ore în acea clinică, fără să facă caz de statutul său.

"N-ai fi crezut că era un mare star", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Actorul în vârstă de 50 de ani a fost ulterior externat şi a ales să se odihnească în reşedinţa sa din Londra. Purtătorul său de cuvânt a refuzat să ofere noi informaţii despre starea de sănătate a lui Hugh Grant.

Recent, actorul britanic a susţinut un discurs în care a lăudat munca personalului medical din Marea Britanie, în calitate de ambasador al fundaţiei de caritate de luptă împotriva cancerului Marie Curie şi a vorbit cu acea ocazie despre ultimele zile din viaţa mamei sale, Fynvola, care a murit de cancer pancreatic în anul 2001.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare /Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste /Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici