IDEEA care i-a adus unui şomer de 44 de ani vânzări de 15 milioane de dolari, într-o singură zi | GALERIE FOTO, VIDEO

Un şomer în vârstă de 44 de ani a avut o idee care i-a adus în cont vânzări de 15 milioane de dolari, într-o singură zi.

2413 afișări
Imaginea articolului IDEEA care i-a adus unui şomer de 44 de ani vânzări de 15 milioane de dolari, într-o singură zi | GALERIE FOTO, VIDEO

IDEEA care i-a adus unui şomer de 44 de ani vânzări de 15 milioane de dolari, într-o singură zi | VIDEO

 
Totul a început în urmă cu 10 ani, pe atunci Robert Wang fusese concediat şi spera să lucreze în domeniul inteligenţei artificiale, dar timpul nu era potrivit, aşa că şi-a pus mintea la contribuţie şi a creat un produs nou pentru bucătărie.

A strâns 350.000 de dolari, a recrutat doi ingineri şi a petrecut un an şi jumătate dezvoltând un aparat electrocasnic pentru bucătărie: unul care le permite bucătarilor să gătească la presiune, să spteze legume sau carnea.

Lucrurile nu au mers foarte bine la început şi nici vânzările nu au fost extraordinare. A schimbat numele din iPot în Instant Pot şi a trimis 200 de mostre la bloggeri, la bucatarie pentru a scrie despre produs.

Wang a mărturisit că, la un moment dat, 90% din vânzări veneau din Amazon, iar intr-o singură zi Amazon Prime, în 2016, compania a vândut produse în valoare de aproapr 15 milioane de dolari, relatează Inc.com

Acum Instant Pot este unul dintre cele mai bine vândute produse de pe Amazon, are rpeste 25 de mii de recenzii pozitive. De Black Friday, Instant Pot a fost în top 5 cele mai bine vândute produse de pe Amazon şi Target şi în Top 3 la magazinul Kohls.

Instant Pot CEO shares the secret ingredient to the company's success on Amazon from CNBC.

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici