Jean Reno, internat într-un spital din Caraibe (Video)

Jean Reno a fost internat în spital, miercuri, în timp ce se afla în vacanţă în insulele Caraibe, iar agentul său de presă a dezminţit ulterior speculaţiile, potrivit cărora acesta ar fi suferit un infarct, declarând că actorul "se simte bine", informează thisislondon.co.uk.

50 afișări
Imaginea articolului Jean Reno, internat într-un spital din Caraibe (Video)

Jean Reno, internat într-un spital din Caraibe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, starul filmului "Leon" a râs când a aflat despre informaţiile apărute în presă, potrivit cărora ar fi suferit un infarct, spunând că a fost vorba de o problemă medicală "minoră".

Presa britanică informa că actorul a fost dus la terapie intensivă, însă agentul său de presă a declarat că Reno, în vârstă de 60 de ani, se "simte bine".

Actorul se afla în casa de vacanţă a cântăreţului Johnny Hallyday, situată în St Bart's, împreună cu soţia sa, Zofia, când a început să se simtă rău.

"Este în vacanţă, în Caraibe, şi a mers la un spital local pentru că avea arsuri stomacale şi gastroenterită (...) Nu este cu siguranţă vorba de un infarct. Se simte bine şi se bucură de restul vacanţei călătorind prin Caraibe", a spus Christina Papadopoulos, agentul său de presă, adăugând că, probabil, actorul a mâncat prea multă mâncare condimentată specifică zonei.

Reno, născut în Maroc din părinţi spanioli, mutat apoi în Franţa, este unul dintre puţinii actori francezi care au făcut trecerea de la cinematografia franceză la Hollywood.

Printre filmele sale celebre se numără "Codul lui Da Vinci", "Decalaj orar", "Filiera corsicană", "Ronin", "Râuri de purpură".

Johnny Hallyday şi preşedintele francez Nicolas Sarkozy au fost cavalerii de onoare ai lui Reno, la căsătoria acestuia cu Zofia, în iulie 2006.

'Leon"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici