Kylie Minogue visează la o carieră în cinematografie

Cântăreaţa pop Kylie Minogue nu este deranjată de faptul că statutul ei de star de care se bucură în Australia şi în Europa nu are aceeaşi valoare şi în Statele Unite, artista mărturisind că visează la o carieră în cinematografie, informează reuters.com.

65 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue visează la o carieră în cinematografie

Kylie Minogue visează la o carieră în cinematografie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kylie Minogue, în vârstă de 40 de ani, a cărei carieră a început în urmă cu peste 20 de ani, ca actriţă într-un serial de televiziune din Australia, recunoaşte că "a făcut cu siguranţă alegeri proaste" în privinţa carierei ei cinematografice şi că îşi doreşte ca în viitor să joace în mai multe filme.

Într-un interviu acordat cu ocazia promovării primului ei turneu în Statele Unite, programat pentru a doua jumătate a anului, cântăreaţa australiană, laureată cu un premiu Grammy, a mărturisit că visează adeseori ca un regizor să o distribuie într-un rol special conceput pentru ea, în aceeaşi manieră cum muzicianul Nick Cave a compus celebrul duet pop-rock din 1996 "Where The Wild Roses Grow", al cărui videoclip l-a şi regizat, care a contrastat puternic la vremea respectivă cu stilul pop al cântăreţei.

"Nick Cave m-a văzut într-un fel complet diferit, a crezut în mine şi a păstrat această idee şi această viziune timp de mai mulţi ani înainte să mă contacteze, apoi am lucrat împreună şi totul a ieşit absolut perfect", a declarat Kylie Minogue.

"Fantezia mea este ca un regizor de film, de undeva, care gândeşte în acelaşi fel, să mă distribuie într-un film", a adăugat cântăreaţa australiană. Referindu-se la începutul carierei sale din showbiz, Kylie Minogue a ţinut să precizeze: "Mi-ar plăcea să mai joc în filme. Cariera mea a fost oprită şi deviată. Am început ca actriţă şi am crezut că asta voi face întotdeauna".

Primul ei rol într-un lungmetraj a fost cel din pelicula "Copii teribili/ The Delinquents" din 1989, urmat de o serie de roluri precum cele din filmul de acţiune "Ultima Bătălie/ Street Fighter" (1994), cu Jean-Claude Van Damme, şi din comedia "Experimentul/ Bio-Dome" (1996), dar şi un rol de mai mică amploare în musicalul de mare succes "Moulin Rouge!" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici