Marilyn Manson va juca în serialul "Sons of Anarchy"

Rockerul Marilyn Manson a decis să îşi continue incursiunea în universul actoriei începută în urmă cu câţiva ani şi va interpreta un rol consistent în cel de-al şaptelea sezon al serialului dramatic "Sons of Anarchy".

266 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson va juca în serialul "Sons of Anarchy"

Marilyn Manson (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cel de-al şaptelea sezon al acestui serial produs de FX va fi totodată şi ultimul. Marlyn Manson va interpreta rolul Ron Tully, un rasist încarcerat care luptă pentru supremaţia albilor, informează variety.com.

"«Sons of Anarchy» (SOA) a jucat un rol foarte important atât în viaţa mea, cât şi în viaţa tatălui meu", a spus rockerul american. "Sunt motivat să îl văd să fie mândru de mine, implicându-mă în acest serial, despre care lumea îşi va aminti, probabil, ca despre cel mai bun «cinema de televiziune». În definitiv, SOA vorbeşte despre relaţii. Acum, tot ce îmi mai trebuie este o motocicletă", a adăugat muzicianul.

Marilyn Manson a jucat în anii trecuţi în seriale precum "Californication" şi "Eastbound and Down", iar în 2013 a asigurat vocea unui personaj din serialul "Once Upon a Time".

"Sons of Anarchy" este un serial de televiziune american creat de Kurt Sutter, care prezintă vieţile membrilor unui club de infractori motociclişti din Charming, un oraş fictiv din California. Ultimul sezon al acestui serial va debuta pe postul FX în septembrie.

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People".

În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest. Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Cel mai recent album al său, intitulat "Born Villain", a fost lansat în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici