Mel B ar putea poza în Playboy (Galerie Foto)

Melanie Brown, fostă membră a trupei Spice Girls, a declarat că, deşi a refuzat deja două oferte de a poza în publicaţia pentru adulţi Playboy, ea nu a exclus complet ideea de a apărea nud în revistă.

689 afișări
Imaginea articolului Mel B ar putea poza în Playboy (Galerie Foto)

Mel B ar putea poza în Playboy (Galerie Foto)

"Mi-a fost făcută o ofertă anul trecut şi o alta, în urmă cu câteva luni. Cu toate că le-am refuzat, asta nu înseamnă că nu le voi lua în calcul în viitor - prin casă nu am nicio problemă în a merge dezbrăcată", a spus cântăreaţa în vârstă de 33 de ani, citată de femalefirst.co.uk.

În luna aprilie a acestui an, Mel B a devenit imaginea liniei de lenjerie intimă Ultimo şi a apărut într-o serie de reclame apetisante.

Cântăreaţa, mamă a două fete - Phoenix, în vârstă de 9 ani, şi Angel, în vârstă de 16 luni -, a mai declarat că se simte foarte bine în pielea sa şi că nu crede în curele de slăbire.

"Mă simt bine cu corpul meu. Nu e slab - e chiar voluptos. Dar îmi place şi cred că arată foarte bine. Merg la sală, mănânc sănătos şi îmi ascult trupul", a mai spus ea.

Melanie Janine Brown - alias Melanie B sau Mel B - este o cântăreaţă pop britanică, cunoscută mai ales ca membră a trupei Spice Girls, una dintre cele mai de succes formaţii feminine ale tuturor timpurilor. Presa britanică a supranumit-o "Scary Spice" pentru că are o atitudine directă, un fel special de a se îmbrăca (adesea cu imprimeuri leopard) şi o coafură voluminoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici