Melodie specială pentru Teo Trandafir, cântată de fiica sa şi compusă de Dan Teodorescu. Ascultă aici!

Sâmbătă, de ziua ei, Maia, fiica lui Teo Trandafir, i-a făcut mamei sale o surpriză: i-a prezentat un videoclip făcut pe baza unei piese compuse de Dan Teodorescu de la trupa Taxi.

3566 afișări
Imaginea articolului Melodie specială pentru Teo Trandafir, cântată de fiica sa şi compusă de Dan Teodorescu. Ascultă aici!

Melodie specială pentru Teo Trandafir, cântată de fiica sa şi compusă de Dan Teodorescu. Ascultă aici!

Povestea videoclipului a început acum o lună, când Teo era încă la Viena şi încă nu ştia dacă va ajunge la Bucureşti la timp pentru 9 mai, ziua Maiei.

Dan Teodorescu a compus atunci melodia, iar Maia a trebuit să intre în studio pentru a o înregistra. Melodia a fost înregistrată în 3 zile, la intervale diferite şi în acest timp s-a filmat şi clipul.

Sâmbătă, când a avut loc petrecerea de ziua Maiei, a fost prezentat clipul în prezenţa tuturor invitaţilor, iar surpriza a funcţionat la perfecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici