Membrii trupei Limp Bizkit vor să încerce berea românească

Membrii trupei Limp Bizkit, care duminică vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul festivalului Rock the City, şi-au manifestat dorinţa de a încerca berea românească, au indicat organizatorii evenimentului.

137 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Limp Bizkit vor să încerce berea românească

Membrii trupei Limp Bizkit vor să încerce berea românească

Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto şi DJ Lethal au declarat organizatorilor festivalului Rock the City că doresc să guste din berea românească, aceasta fiind singura cerinţă a băieţilor de la Limp Bizkit, care nu au avut alte pretenţii legate de venirea lor la Bucureşti. Membrii trupei Limp Bizkit vor ajunge în Capitală sâmbătă seară, la fel ca şi membrii trupei Saga, care vor concerta, de asemenea, la festivalul Rock the City.

Al treilea headliner al evenimentului, formaţia Queensryche, va ajunge la Bucureşti chiar în ziua concertului, la prânz.

Preţul biletelor pentru festival este de 99 de lei. Acestea pot fi procurate din magazinele Diverta şi Germanos, dar şi pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro şi Bilete.ro.

Show-ul din România al trupei Limp Bizkit este inclus în turneul "Unicorns N' Rainbows 2009". Formaţia americană, formată din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitară), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) şi DJ Lethal, a vândut până în prezent peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. Până în prezent, Limp Bizkit a lansat cinci albume de studio - "Three Dollar Bill, Yall$" (1997), "Significant Other" (1999), "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water" (2000), "Results May Vary" (2003) şi "The Unquestionable Truth (Part 1)" (2005) -, precum şi două compilaţii.

Queensryche este o formaţie americană de progressive metal, formată în 1981, în Bellevue, Washington. Trupa a lansat până în prezent 12 albume, având vânzări de peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cel mai recent material discografic este albumul "American Soldier", lansat anul acesta.

În vara anului trecut, peste 3.000 de spectatori au asistat la primul concert susţinut de formaţie în România, care a prezentat "Operation: Mindcrime", o operă rock la care Queensryche a început să lucreze în urmă cu 20 de ani, dar şi "Operation: Mindcrime II", alături de cele mai bune piese de pe albumul "Empire".

Saga este o trupă canadiană de progressive rock, formată la începutul anilor '70. În prezent, Saga îi are ca membri pe Rob Moratti, Ian Crichton, Brian Doerner, Jim Crichton şi Jim Gilmour. Cel mai recent album al trupei, a cărei discografie numără 31 de de materiale, este "The Human Condition".

Festivalul Rock The City este un eveniment organizat de firma D&D East Entertainment împreună cu Marcel Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici