Noul album The Killers se va numi "Day And Age" (Galerie Video)

Brandon Flowers, vocalul trupei americane The Killers, a dezvăluit, în exclusivitate pentru revista britanică New Musical Express, titlul noului album al formaţiei, care se va numi "Day And Age" şi va fi lansat în luna noiembrie a acestui an.

17 afișări
Imaginea articolului Noul album The Killers se va numi "Day And Age" (Galerie Video)

Noul album The Killers se va numi "Day And Age"

Potrivit revistei britanice, formaţia a prezentat, în premieră, piese care vor fi incluse pe noul material discografic, în cadrul unui show pe care l-a susţinut în New York, la sfârşitul lunii trecute.

De asemenea, The Killers au interpretat unul dintre noile cântece, "Spaceman", şi în cadrul Festivalului de la Leeds, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în Marea Britanie.

Flowes a mai spus că printre piesele care vor fi incluse pe noul album se numără şi titlurile "Goodnight Travel Well", "Joyride", "Neon Tiger", "I Can't Stay" şi "Losing Touch", despre cel din urmă el declarând că se numără printre preferatele sale.

Lansarea albumului "Day And Age" este programată pentru luna noiembrie.

Acesta va apărea la casa de discuri Island/ Universal Music şi reprezintă cel de-al treilea LP al trupei, după "Hot Fuss" (2004) şi "Sam's Town" (2006).

În 2007 a fost lansată compilaţia "Sawdust", care a cuprins B-side-uri, rarităţi, dar şi materiale noi.

The Killers - Romeo and Juliet

The Killers - Read My Mind

The Killers - When You Were Young

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici