(P) NYX Professional Makeup: eleganţă şi rafinament în fiecare culoare

NYX Professional reflectă cele mai noi şi mai hot tendinţe în machiaj. Gama de produse a brandului conţine o ofertă largă, de la creioane, rujuri, farduri, la pensule cosmetice, îndrăgite atât de consumatori, cât şi de cei mai mari make-up artişti din întreaga lume. Brandul de produse cosmetice decorative şi-a făcut apariţia pentru prima dată în 1999, în Los Angeles, fiind fondată de artista în machiaj Toni Ko. Numele companiei este inspirat din mitologia greacă şi se referă la Nyx, zeiţa nopţii.

215 afișări
Imaginea articolului (P) NYX Professional Makeup: eleganţă şi rafinament în fiecare culoare

(P) NYX Professional Makeup: eleganţă şi rafinament în fiecare culoare

Produsele NYX

Portofoliul NYX https://makeup.ro/brand/602810/ cuprinde mai multe direcţii de producere a produselor cosmetice decorative:

Buze. NYX oferă o gamă largă de rujuri, luciuri de buze şi creioane. Produsele diferă prin textură, densitatea acoperirii, reprezentată de o paletă largă de culori, fiind potrivite pentru machiajul de seară, de zi sau şedinţe foto.

Ochi. Selecţia de farduri şi pigmenţi NYX este atât de largă şi variată încât va satisface chiar şi cel mai exigent utilizator. De asemenea, portofoliul NYX include eyelinere de diferite tipuri, rimeluri, gene false, glitter, creioane şi pomezi pentru sprâncene, bază pentru farduri. Paletele de farduri sunt ideale atât pentru machiajul zilnic în tonuri naturale cât şi crearea imaginilor strălucitoare pentru evenimente serale. 

 

Faţă. Cosmetica decorativă NYX include în portofoliul său: BB-Cream, primer, pudră, farduri de obraz, bronzere şi highlighter. Fondurile de ten, concealere şi corectoarele se deosebesc prin densitate şi paleta de nuanţe. Varietatea de nuanţe ajută la mascarea micilor imperfecţiuni ale feţei precum cicatrici, pete pigmentare, acnee, pistrui.  

Corp. Fie că eşti la o petrecere sau un corporativ, accentul se pune nu doar pe aspectul feţei dar şi a corpului. Prin urmare, NYX a dezvoltat o linie de produse cosmetice pentru transformarea pielii corpului. De exemplu, bronzere, sclipici, pudră, glitter. Paleta vastă de culori îţi permite să subliniezi perfect frumuseţea pielii tale.

Unghii. Compania este în continuă dezvoltare şi extindere a gamei de produse oferite consumatorilor. Indiferent de ocazie, dispoziţie sau dorinţe orice femeie îşi va satisface nevoile alegând nuanţa potrivită din paleta largă de culori. Lacurile NYX pot fi achiziţionate atât individual, cât şi în seturi.

4 motive pentru a alege NYX Professional

1. Calitate superioară.

Compoziţia hipoalergenică pe bază de componente sigure, coloranţi naturali este potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă şi pentru cei care poartă lentile de contact. Componente nutritive, extracte din plante şi uleiurile ca parte a produselor cosmetice îngrijesc suplimentar pielea, o protejează de deshidratare, îmbătrânire prematură şi efectul distructiv al luminii solare.

2. Preţ accesibil.

NYX Professional este unul dintre cele mai bugetare branduri din segmentul său, oferind produse de cea mai înaltă calitate la preţuri rezonabile, pentru toate categoriile de consumatori.

3. Sortiment.

Produsele NYX încadrează un sortiment uriaş de mijloace decorative cu o selecţie incredibilă de nuanţe şi texturi care vor satisface nevoile oricărei femei. Indiferent de culoare şi tipul de piele şi păr oricine îşi va găsi nuanţa potrivită de fond de ten sau ruj.

4. Îngrijirea animalelor.

Brandul NYX nu testează produsele pe animale, fapt confirmat atât prin semnul special de pe ambalajele produselor „cruelty-free”, dar şi prin premiul “Courage in Commerce Award” primit în 2012 de la organizaţia internaţională pentru protecţia şi drepturile animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici