Pierce Brosnan şi Billy Bob Thornton, duşmani într-un film de acţiune

Pierce Brosnan interpretează un ucigaş profesionist care se preface a fi preot, iar Billy Bob Thornton este ţinta lui, un trădător din lumea crimei organizate, în filmul de acţiune "St. Vincent", ce va fi regizat de Walter Hill, relatează Variety.

109 afișări
Imaginea articolului Pierce Brosnan şi Billy Bob Thornton, duşmani într-un film de acţiune

Pierce Brosnan şi Billy Bob Thornton, duşmani într-un film de acţiune

Din distribuţie mai fac parte Maria Bello şi Giovanni Ribisi.

Producţia este finanţată de Studioulrile Naţionale Premier, Quickfire Films şi IM Global, care se ocupă şi de vânzarea în străinătate a filmului la Festivalul Internaţional de la Cannes.

Filmările pentru peliculă, regizată de Walter Hill, cunoscut pentru filme precum "48 de ore" şi "Jocul cu moartea", încep la Detroit pe 12 iulie.

"St. Vincent" spune povestea unui ucigaş profesionist (Brosnan) care ajunge să opereze sub acoperire ca preot pentru a ajunge mai aproape de ţinta lui, un trădător din lumea crimei organizate(Thornton). Însă personajul lui Brosnan descoperă că a intra în pielea unui personaj pozitiv e mai periculos decât să fie asasin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici