Video Primul videoclip filmat în întregime pe aplicaţia ZOOM

  • Coronavirusul le-a stricat planurile, artiştii se adaptează
  • Cum se face un clip muzical pe timp de pandemie?
  • Primul videoclip filmat în întregime pe aplicaţia ZOOM
747 afișări

O trupă din Oakland a filmat un videoclip pe aplicaţia ZOOM. Clipul a fost tras într-un singur cadru, iar coregrafia şi regia au fost gata după cinci ore de repetiţii. La noi, trupa “Om La Lună” a făcut deja un clip în izolare, cu imagini trimise de fani şi de prieteni

Ce te faci dacă eşti artist şi aveai programat să tragi un clip pentru următorul tău hit tocmai acum? Anulezi planurile iniţiale, bineînţeles, din cauza restricţiilor, dar asta nu înseamnă că trebuie să rămâi şi fără clip. Te învaţă cum să-l faci Thao & The Get Down Stay, o trupă din Oakland pentru care era musai să aibă şi dansatori în noul lor video. Şi metodă mai bună să aduni 9 oameni la un loc fără să îţi iei amendă şi să rişti infectarea ştii, dacă nu ZOOM?

Videoclipul a fost tras într-un singur cadru, iar coregrafia şi regia au fost gata după numai 5 ore de repetiţii.

La noi, trupa Om La Lună a făcut deja un clip în izolare, cu imagini trimise de fani şi de prieteni pentru piesa Pace, în care te îndeamnă să faci pace cu tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici