Prinţul William ar putea să se căsătorească cu Kate Middleton

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi-a reluat relaţia cu Kate Middleton, dar surse apropiate familiei regale spun că cei doi se vor căsători abia după 2009, după ce fiul prinţului Charles îşi va încheia serviciul militar.

3 afișări
Imaginea articolului Prinţul William ar putea să se căsătorească cu Kate Middleton

Prinţul William ar putea să se căsătorească cu Kate Middleton

La începutul lunii octombrie, prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost fotografiat în compania lui Kate Middleton, logodnica fiului său William, în timpul unei partide de vânătoare. Acest fapt a confirmat speculaţiile făcute de publicaţiile britanice, potrivit cărora prinţul William, în vârstă de 25 de ani, şi-a reluat relaţia cu Middleton, informează Daily Mail.

Publicaţiile britanice speculează că nu va dura mult până când William o va cere de soţie pe Middleton, în vârstă de 25 de ani. Însă surse apropiate prinţului, locotenent secund în regimentul Household Cavalry, spun că, deşi cei doi şi-au reluat relaţia, Kate va trebui să mai aştepte până cel puţin în luna iulie 2009 pentru a deveni mireasa acestuia.

Potrivit surselor, "El şi Kate au discutat mult despre viitorul lor împreună. William i-a spus lui Kate că nu se grăbeşte să se însoare şi, deşi îşi doreşte acest lucru, nu o va face deocamdată. Probabil că o va face cel mai devreme în iulie 2009, după ce îşi va încheia serviciul militar".

Cei doi tineri s-au cunoscut la Universitatea St Andrews, în Scoţia, în 2001. William şi Kate împărţeau un apartament împreună cu alţi doi studenţi şi au devenit repede de nedespărţit. Primele fotografii ale cuplului au fost realizate în primăvara anului 2004, în timpul unei vacanţe în Elveţia.

Despărţirea lor, în aprilie, a provocat o mare uimire în Marea Britanie, pentru că mulţi se aşteptau ca cei doi să-şi anunţe logodna.

Printre motivele despărţirii lor au circulat două - primul, că tânărul ofiţer nu a vrut să se căsătorească, şi al doilea, că atenţia constantă din partea paparazzi-lor le-a sufocat relaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici