Regina Elisabeta a Marii Britanii revine în Malta pentru nunta de diamant - AFP

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi soţul ei, prinţul Philip, vor merge, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a nunţii lor, pe insula Malta, unde au trăit mai mulţi ani la începutul mariajului lor, a anunţat palatul Buckingham, transmite AFP.

11 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta a Marii Britanii revine în Malta pentru nunta de diamant - AFP

Regina Elisabeta a Marii Britanii revine în Malta pentru nunta de diamant - AFP

Această vizită va avea loc în noiembrie. Cuplul regal se va opri în Malta înainte de a merge în Uganda pentru reuniunea şefilor de guverne ai Commonwealth, care va începe la 23 noiembrie.

La 20 noiembrie, regina de 81 de ani şi soţul ei, care este cu cinci ani mai în vârstă decât ea, vor sărbători nunta de diamant.

Înainte de ascensiunea sa la tron, tânăra Elisabeta şi soţul ei au locuit în Malta mai mulţi ani, ducelui fiindu-i propus acolo un post de către Marina Regală britanică. Anii petrecuţi în Malta au fost singurii în care cuplul a beneficiat de un relativ anonimat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici