Robert Plant, solistul trupei Led Zeppelin, recunoaşte că s-a căsătorit în secret în 2011

Robert Plant, solistul trupei britanice Led Zeppelin, a confirmat zvonurile din ultimele şase luni potrivit cărora s-a căsătorit cu Patty Griffin, o cântăreaţă de backing vocals din trupa sa Band of Joy, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a avut loc în 2011.

976 afișări
Imaginea articolului Robert Plant, solistul trupei Led Zeppelin, recunoaşte că s-a căsătorit în secret în 2011

Robert Plant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am fugit împreună şi ne-am căsătorit în Texas. Acum îmi petrec jumătate din timp aici (în Marea Britanie, n.r.) şi jumătate acolo", a declarat Robert Plant pentru publicaţia britanică The Independent.

Rockerul spune că locuieşte alături de noua lui soţie într-o "casă veche, în paragină" din Austin, infestată cu termite. "Dacă lovesc cu palma de masă, termitele zboară pe perete, într-un nor uriaş, ca într-un film produs de Disney", a spus muzicianul britanic.

Zvonurile despre căsătoria artistului britanic au apărut prima dată pe 7 noiembrie 2011, când Robert Plant şi Patty Griffin, care au o relaţie din mai 2011, au fost fotografiaţi ţinându-se de mână în timp ce ofereau bomboane în timpul sărbătorii de Halloween, în Austin, informează music-news.com.

Robert Plant s-a căsătorit pe 9 noiembrie 1968 cu prima lui soţie, Maureen Wilson, cu care are trei copii: Carmen Jane (născută în 1968), Karac Pendragon (decedat în 1977 la vârsta de cinci ani din cauza unei viroze) şi Logan Romero (născut în 1979). Cuplul a divorţat în august 1983. Plant mai are un fiu, Jesse Lee (născut în 1991), cu Shirley Wilson, sora primei sale soţii.

În decembrie 2010, Robert Plant a declarat că nu îşi doreşte o reunire a legendarei trupe Led Zeppelin - care s-a destrămat în 1980, după moartea toboşarului John Bonham -, mărturisind că este mai interesat să lucreze la alte proiecte. Deşi a fost rugat de mai multe ori de foştii membri ai trupei, Jimmy Page şi John Paul Jones, să pornească împreună în turneu, Plant a refuzat în mod constant această propunere.

Plant, care a câştigat în 2009 mai multe premii Grammy pentru albumul "Raising Sand", lansat împreună cu solista de muzică country Alison Krauss, vrea să se concentreze asupra altor stiluri muzicale şi să adopte, totodată, un alt stil de viaţă.

Membrii Led Zeppelin s-au reunit în decembrie 2007, pentru un concert unic, un omagiu adus fondatorului companiei Atlantic Records, Ahmet Ertegun, cu care celebra trupă a semnat un contract în 1968. Trupa Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, în urma decesului toboşarului John Bonham. Led Zeppelin a vândut mai mult de 300 de milioane de albume în lumea întreagă. Printre cele mai de succes piese ale trupei se numără "Stairway to Heaven", "Whole Lotta Love" şi "Kashmir".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici