ROMÂNII AU TALENT, al doilea sezon: Smiley şi Pavel Bartoş se iau la bătaie în culise

În cel de-al doilea sezon al mega-showului “Românii au talent”, care începe la ProTV vineri, 17 februarie de la ora 20:30, Smiley şi Pavel Bartoş şi-au făcut de cap în culise. Aşa cum au povestit în repetate rânduri, spectacolul s-a mutat de multe ori în spatele scenei, pentru că “şefii”, aşa cum s-au autointutulat cei doi, au fost provocaţi de concurenţi la tot felul de probe sau au încercat pe propria piele talentul altora.

1421 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, al doilea sezon: Smiley şi Pavel Bartoş se iau la bătaie în culise

ROMÂNII AU TALENT, al doilea sezon: Smiley şi Pavel Bartoş se iau la bătaie în culise

În prima ediţie a showului de la ProTV, cei doi încing o bătaie cu aluat, care se mută din culise pe scenă.

Pentru că nu au putut să folosească "materialul" în scopul pentru care a fost adus în concurs, cei doi i-au găsit o nouă întrebuinţare! Ce a ieşit?! Telespectatorii vor vedea vineri, 17 februarie, începând cu ora 20:30.

Tot în prima ediţie, cei doi vor învăţa să cânte la frunză, vor face figuraţie în numerele unora dintre concurenţi sau îşi vor băga nasul prin "recuzita" unor participanţi.

"Ce am făcut eu cu Smiley în sezonul 2 şi implicit toţi cei care lucrează la acest proiect, mie, personal mi-a depăşit aşteptările şi va fi cu siguranţă un sezon extraordinar! Am fost provocaţi de foarte multe ori şi de concurenţi, care au vrut să ne implice în numerele lor şi atunci a ieşit o nebunie totală!", a declarat Pavel.

"Sezonul asta, v-am pregătit culmea entertainmentului! Ne-am dat în petic mult mai mult în acest sezon şi vă asigur că o să aveţi parte de nişte momente cel putin surprinzătoare!", povesteşte şi Smiley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici