Schimbare radicală pentru Mickey Rourke. Cum arată în prezent actorul - FOTO

Actorul american Mickey Rourke s-a schimbat foarte tare de la revenirea sa spectaculoasă în lumea filmelor, cu rolul interpretat în drama "Luptătorul/The Wrestler", ce i-a adus o nominalizare la categoria "cel mai bun actor în rol principal" la cea de-a 81-a gală a premiilor Oscar.

8628 afișări
Imaginea articolului Schimbare radicală pentru Mickey Rourke. Cum arată în prezent actorul - FOTO

Mickey Rourke (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mickey Rourke a fost surprins sâmbătă noapte într-un club din Beverly Hills. Actorul a părut slăbit şi aproape de nerecunoscut, fiind departe de forma fizică arătată în filmul "The Wrestler".

Comparat cu Marlon Brando, graţie rolului Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din "9 săptămâni şi jumătate" (1986). După câteva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, în 1991, să îşi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase în anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, ieşind desfigurat din această perioadă mai puţin fastă din viaţa sa.

La 56 de ani, a revenit în prim-plan la Hollywood cu rolul luptătorului profesionist de wrestler Randy "The Ram" Robinson, în pelicula "The Wrestler".

Mickey Rourke şi Kim Basinger au apărut de curând împreună, după 26 de ani, în thrillerul politic "Black November", după ce au jucat amândoi în 1986 în drama cu accente erotice "9 săptămâni şi jumătate". 

Mickey Rourke s-a aflat în România în acest an pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone" şi a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, căruia i-a dat numele Foxy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici