Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" se va încheia la finalul celui de-al 12-lea sezon

Serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men" se va încheia odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al 12-lea sezon al show-ului, au anunţat reprezentanţii postului CBS.

4441 afișări
Imaginea articolului Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" se va încheia la finalul celui de-al 12-lea sezon

Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" se va încheia la finalul celui de-al 12-lea sezon

Nina Tassler, preşedintele CBS, a făcut această dezvăluire miercuri, odată cu anunţarea grilei de toamnă-iarnă a postului CBS, şi a spus că Chuck Lorre, creatorul show-ului "Doi bărbaţi şi jumătate", a creat "un eveniment lung cât un sezon" pentru ultimul episod, care va încheia serialul, citaţi de site-ul revistei New Musical Express.

"E foarte entuziasmat de acest proiect. Are câteva idei minunate şi câteva surprize foarte mari", a adăugat Nina Tassler.

Serialul "Two and a Half Men" a debutat în 2003 şi i-a avut iniţial în distribuţie pe Charlie Sheen, Jon Cryer şi copilul-vedetă Angus T. Jones. Charlie Sheen a fost concediat după o dispută cu Chuck Lorre în 2011, iar Angus T. Jones a renunţat la rolul care l-a făcut celebru după ce a criticat acest serial în 2012, spunând că este "lipsit de Dumnezeu", cerându-le, totodată, telespectatorilor americani să nu mai urmărească show-ul.

Jon Cryer a decis să rămână în distribuţia serialului şi apare în actualul sezon al producţiei TV, alături de Ashton Kutcher şi Amber Tamblyn.

Al 12-lea sezon al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane începând din toamna acestui an.

Personajul Charlie Harper (interpretat de actorul Charlie Sheen) este un burlac înstărit, cu o casă pe plajă, un Jaguar în garaj şi succes la femei. Stilul lui relaxat de viaţă din Malibu este întrerupt de apariţia fratelui său înţepat, Alan (Jon Cryer), care este pe cale să divorţeze, şi a fiului său, Jake (Angus T. Jones), care se mută la el. Pentru a complica şi mai mult situaţia, în schemă apar Evelyn (Holland Taylor) - mama egocentrică şi obsedată de control a celor doi fraţi, Judith (Marin Hinkle) - soţia lui Alan, care ar putea fi lesbiană, şi Rose (Melanie Lynskey) - o simpatică vecină care a avut o aventură cu Charlie şi care este hotărâtă să rămână în viaţa lui cu orice preţ. În ciuda înstrăinării dintre ei, Charlie şi Alan au ceva în comun: amândoi ţin la Jake şi vor tot ce-i mai bun pentru puşti. Fraţii sunt de acord să-l crească împreună pe Jake şi cei doi bărbaţi şi jumătate au, astfel, parte împreună de aventuri care mai de care mai amuzante.

Cunoscutul sitcom a avut două nominalizări la Globurile de Aur şi a câştigat de nouă ori trofeul Primetime Emmy.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Viaţa personală a actorului a fost la rândul ei una deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat în 2011 din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici