Sharon Stone şi Andy Garcia filmează în august la Bucureşti, pentru o producţie independentă

Sharon Stone şi Andy Garcia vor filma în august la Bucureşti, pentru pelicula independentă "What About Love", la producţia căreia participă şi Castel Film, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Moncea, director de marketing al casei de producţie româneşti.

519 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone şi Andy Garcia filmează în august la Bucureşti, pentru o producţie independentă

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările pentru această peliculă, în regia lui Klaus Menzel, vor începe la sfârşitul lunii iulie, în România, unde se va desfăşura cea mai mare parte a producţiei. Sharon Stone şi Andy Garcia vor filma în mare parte la Bucureşti, la studiourile Castel Film. Alte filmări vor avea loc şi prin ţară, pe Transfăgărăşean de exemplu, a mai spus Moncea. Producţia va continua în Spania, din septembrie.

Directorul de marketing al Castel Film a mai precizat că în prezent casa de producţie derulează un proces de casting pentru selectarea actorilor români pentru aproximativ 10 roluri în film, dintre care două cel puţin sunt dintre cele importante. Majoritatea angajaţilor în producţie vor fi de altfel români, a mai spus Moncea.

Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează în film pe părinţii protagonistei, o tânără americană care călătoreşte prin Europa cu iubitul ei spaniol, în rolul căruia va juca Miguel Angel Munoz, realizând împreună un film despre iubire.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Andy Garcia, actor nominalizat la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul lui Vincent Mancini din "Naşul partea III", a jucat în filme precum "Pantera roz 2", "Chihuahua de Beverly Hills", "The Last Testament of Lucky Luciano", "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", "Aşii din mânecă", "Oraşul pierdut" şi "Modigliani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici