"Sunteti demne de finală!". Uite cu cine se va lupta talentatul Iustin Ianău

Cristina Bondoc din Tulcea, 22 ani, şi Alina Dinca din Bucureşti, 20 ani, au impresionat până la lacrimi juriul şi publicul de la "Românii au talent". Iniţial au vrut să concureze separat dar, fiind bune prietene au hotărât să vină să cânte împreună.

99 afișări
Imaginea articolului "Sunteti demne de finală!". Uite cu cine se va lupta talentatul Iustin Ianău

"Sunteti demne de finală!". Uite cu cine se va lupta talentatul Iustin Ianău (Imagine: www.stirileprotv.ro)

Când au început să cânte, Andra i-a arătat lui Andi că i s-a făcut pielea de găină şi chiar a plâns de emoţia pe care cântecul lor a transmis-o din plin: "Sunteţi demne de finală!", a mai spus Andi. Cele două fete au reuşit să-l emoţioneze până şi pe Mihai Petre.

Video www.romaniiautalent.protv.ro

Citeşte mai multe despre prestaţia celor două fete pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici