Trupa Pulp se va reuni şi va susţine câteva concerte europene în 2011

Trupa britanică Pulp se va reuni în 2011 şi va susţine câteva concerte în cadrul unor festivaluri europene, informează billboard.com.

21 afișări
Imaginea articolului Trupa Pulp se va reuni şi va susţine câteva concerte europene în 2011

Trupa Pulp se va reuni şi va susţine câteva concerte europene în 2011

Trupa Pulp, originară din Sheffield, s-a destrămat în 2002, după ce solistul Jarvis Cocker a luat decizia de a urma o carieră solo.

Această reunire va marca revenirea pe aceeaşi scenă a celor şase membri din componenţa originală a trupei - Jarvis Cocker, Nick Banks, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior şi Mark Webber -, care au cântat pentru ultima oară împreună în 1996.

Într-un comunicat postat pe site-ul grupului se afirmă că "membrii trupei au decis să se reunească şi să susţină câteva concerte vara viitoare".

Primele două concerte confirmate din 2011 sunt show-ul din cadrul Primavera Sound Festival din Barcelona (27 mai 2011) şi show-ul din cadrul Wireless Festival din Londra (3 iulie).

Presa britanică afirmă că trupa Pulp va cânta şi la celebrul festival Glastonbury, unde a susţinut un concert memorabil, în calitate de headliner, în 1995.

Universal Music a reeditat trei dintre albumele grupului - "His 'n' Hers", "Different Class" şi "This is Hardcore -, lansate pe piaţa americană în noiembrie 2009.

Pulp este o trupă britanică de rock alternativ, înfiinţată în 1978 în oraşul Sheffield, asimilată curentului new-wave. Printre hiturile acestui grup se numără piesele "Common People" şi "Sorted for E's & Wizz", extrase de pe albumul "Different Class", care au ajuns ambele pe locul al doilea în topul britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici