Val Kilmer şi Christopher Walken, într-un film despre mafia irlandeză

Actorii Val Kilmer, Christopher Walken şi Ray Stevenson vor juca în "The Irishman", un film despre mafia irlandeză, ce va fi regizat de Jonathan Hensleigh, informează hollywoodreporter.com.

51 afișări
Imaginea articolului Val Kilmer şi Christopher Walken, într-un film despre mafia irlandeză

Val Kilmer şi Christopher Walken, într-un film despre mafia irlandeză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania Code Entertainment va produce acest film de acţiune, inspirat din povestea de viaţă a mafiotului Danny Greene, interpretat de Ray Stevenson. Scenariul filmului a fost scris de Jonathan Hensleigh şi Jeremy Walters, pe baza romanului "To Kill the Irishman: The War That Crippled the Mafia", scris de Rick Porrello.

Danny Greene a fost un mafiot american de origine irlandeză extrem de violent, care a făcut o puternică concurenţă mafiei italiene din Cleveland, în 1970, provocând un val de violenţe pe întreg teritoriul Statelor Unite, ducând astfel la paralizarea tuturor structurilor mafiote.

Christopher Walken va interpreta rolul lui Shondor Birns, patronul unui club de noapte, iar Val Kilmer va juca rolul unui poliţist din Cleveland care se împrieteneşte cu Greene.

Filmările vor începe pe 19 mai, în oraşul american Detroit.

Jonathan Hensleigh a fost coscenaristul şi regizorul filmului "Justiţiarul/ The Punisher" (2004), scenarist şi coscenarist al peliculelor "Greu de ucis 3" (1995) şi "Jumanji" (1995).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici