Wilmark şi-a petrecut luna de miere în Republica Dominicană (Galerie Foto)

Wilmark Rizzo, directorul de programe ProFM Latino, a fost în vacanţă, alături de micuţul Loukas şi de soţia sa, Ioana, în Columbia şi în Republica Dominicană.

523 afișări
Imaginea articolului Wilmark şi-a petrecut luna de miere în Republica Dominicană (Galerie Foto)

Wilmark şi-a petrecut luna de miere în Republica Dominicană

În cea mai recentă vacanţă petrecută în Columbia şi Republica Dominicană, Wilmark Rizzo a avut parte de insule tropicale, palmieri, nuci de cocos, corali, delfini şi mâncare exotică.

Timp de o lună, directorul de programe ProFM Latino, radioul online ce poate fi ascultat pe www.profm.ro, a petrecut alături de micuţul Loukas, soţia sa, Ioana, dar şi familia sa, în două zone turistice din Columbia, şi o "săptămână de miere" în Republica Dominicană.

"Am fost în Columbia, unde am petrecut o săptămână în Cartagena, în nordul ţării, o zonă foarte frumoasă, plină de peisaje exotice şi insule tropicale, cu palmieri, apă cristalină şi mulţi delfini, corali şi peştişori multicolori. În cea de-a doua săptămână am stat acasă, cu familia şi prietenii, iar într-o seară am mers cu Ioana la un concert Marc Anthony, artistul ei preferat", a povestit directorul de programe ProFM Latino.

Şi cum nu avusese încă parte de luna de miere, Wilmark l-a lăsat pe micuţul Loukas în grija bunicii şi a plecat împreună cu Ioana, soţia lui, în Republica Dominicană, la Punta Cana. "Am avut parte atât de cine romantice, cât şi de ieşiri în cluburi şi astfel ne-am consolidat relaţia. Ne-a plăcut în mod deosebit ziua în care am vizitat oraşul artiştilor, unde Oscar de la Renta are şcoala de designeri. Şi cum fără dans şi muzică latino nu pot rezista, doar sunt director de programe la ProFM Latino, am participat şi la un concurs de dans, unde am câştigat primul loc", a povestit fericit Wilmark.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici