VREMEA în Europa. Prongnoza Meteo pentru următoarele trei zile

Vremea caniculară va continua în Europa şi în următoarele zile, cu temperaturi foarte ridicate ce ajung la o maximă de 38-39 de grade Celsius, în Grecia şi în Cipru.

1289 afișări
Imaginea articolului VREMEA în Europa. Prongnoza Meteo pentru următoarele trei zile

VREMEA în Europa. Prongnoza Meteo pentru următoarele trei zile

Temperaturi ridicate se vor înregistra şi în Italia (Roma-34 de grade), Austria (Vienna-37 de grade), Serbia (Belgrad-38 de grade) şi Spania (Madrid-37 de grade).

În partea de vest a Europei temperaturile nu depăşesc 30 de grade, existând şanse de precipitaţii, în special în Franţa (Paris-28 de grade) şi Germania (Berlin-28 de grade).

sursa: weatheronline.co.uk

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici