Antonescu: Nu-i dau voie fiicei mele să spună Băsescu, ci domnul Băsescu - VIDEO

Crin Antonescu a declarat pentru Stirileprotv.ro că este un părinte sever cu fiica sa căreia, de exemplu, nu îi permite să spună "Băsescu" ci "domnul Băsescu" şi de altfel nu îi dă voie nici să spună cuvinte urâte la adresa şefului statului.

94 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu-i dau voie fiicei mele să spună Băsescu, ci domnul Băsescu - VIDEO

Antonescu: Nu-i dau voie fiicei mele să spună Băsescu, ci domnul Băsescu (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

"Dacă ar şti domnul Băsescu ce sever sunt eu cu fiica mea, cred că s-ar mira... Pentru că nu-i permit să spună «Băsescu», ci să spună «domnul Băsescu», pentru că este preşedintele ţării. Şi nu-i permit să spună lucruri rele, că mai aude şi ea, normal… Nu? Băsescu e un personaj iubit şi detestat în egală măsură de mulţi şi nu-i permit să vorbească urât de domnul Băsescu", a spus lideul PNL, referindu-se la fiica lui.

"Deocamdată, e clar că aspiraţiile ei de carieră sunt departe de politică. (Îşi doreşte, n.red.) ceva să nu trebuiască să înveţi - cântăreaţă, coafeză. Acestea sunt nişte meserii de toată isprava şi trebuie să înveţi. Trebuie să înveţi multe lucruri ca să fii cântăreaţă, coafeză. Trebuie să înveţi meserie. Dar ea, copil fiind, crede că aceste lucruri se fac uşor... adică ai voce, iei microfonul, cânţi. Eşti pasionată de machiaj, de toate lucrurile acestea, de cosmetică, le faci. Ea crede că nu trebuie să înveţi pentru toate aceste lucruri", spune Antonescu.

Liderul PNL precizează de asemenea că fiica sa, Irina, în vârstă de 9 ani, este pasionată de modă dar şi că are "conflicte culturale" cu aceasta.

"Mă rog, o pasionează moda. Moda, domnule! Nici istoria, nici matematica. Eu am mari probleme. Eu sunt un tată bătrân, e diferenţă de 41 de ani între noi. Eu aparţin unei cu totul alte generaţii, am conflicte culturale cu ea. Mi-e foarte greu să înţeleg cum pot creşte copiii astăzi fără să citească sau fără să-şi pună problema că există cărţi. Cărţile sunt nişte obiecte decorative şi inutile pentru ei. Asta mă doare, fac presiuni şi în fine, cu forţa mai citeşte", spune Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici