Boc: Acuzaţiile PSD privind sumele cheltuite în campanie, un alt trucaj marca PSD

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat duminică, referitor la acuzaţiile PSD potrivit cărora în campania lui Traian Băsescu s-au cheltuit până acum 175 de milioane de euro, că aceste afirmaţii nu reprezintă altceva decât alt trucaj marca PSD.

14 afișări
Imaginea articolului Boc: Acuzaţiile PSD privind sumele cheltuite în campanie, un alt trucaj marca PSD

Boc: Acuzaţiile PSD privind sumele cheltuite în campanie, un alt trucaj marca PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu pot decât să spun că acele afirmaţii cu privire la sumele cheltuite în campanie nu reprezintă altceva decât un alt trucaj marca PSD şi că nu are nicio legătură cu cheltuielile reale de campanie care se situează şi se vor situa în plafoanele maxime şi legale admise de lege", a spus Boc.

Boc l-a acuzat la rândul lui pe Mircea Geoană şi PSD că apără mogulii încolţiţi de Traian Băsescu.

"Marile tunuri ale acelora pe care îi numim astăzi moguli au fost date în gruvernarea Iliescu-PSD", a spus Emil Boc, dând ca exemple "scandalul FNI, care a sărăcit sute de mii de oameni, afacerea Petromidia sau afacerea fregatelor, toate având loc în perioada în care Ion Iliescu a fost preşedinte, Adrian Năstase - premier iar Mircea Geoană - ministru de externe".

"Astăzi, PSD-ul şi asociaţii lor, Patriciu, Voiculescu, Vântu se tem de victoria lui Traian Băsescu, iar singura carte pe care o joacă este trucajul, fie el filmat, fie vorbit", a mai spus Boc.

El a precizat că legătura dintre PSD şi moguli este reprezentată de "interese financiare".

"Să nu ne mire că PSD şi PNL vin cu soluţii financiare de genul impozit minim de 20%, să nu ne mire că Dinu Patriciu, coautor al programului de guvernare PSD-PNL, propune ca trei din patru bugetari să fie daţi afară", a mai spus Boc.

Potrivit liderului PDL, campania electorală a devenit o "bătălie pentru acapararea resurselor financiare de către PSD şi grupurile de interese pe care le are în spate, versusTrain Băsescu, care cu toate greutăţile unui an de criză, a reuşit să rămână apărătorul interesului public".

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz a declarat, duminică, într-o conferinţă, că până acum s-au cheltuit 175 de milioane de euro în campania lui Traian Băsescu, mult peste limita legală, şi că şeful statului este "mogulul şef" pe axa Udrea-Cocoş şi pe axa constructorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici