Boc, întrebat dacă demisionează în cazul în care trece moţiunea: Ora adevărului e în noiembrie

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, întrebat dacă îşi dă demisia în cazul în care va trece moţiunea de cenzură, că "ora adevărului este ora alegerilor din noiembrie" şi nu moţiunea de cenzură, arătând că Guvernul Ungureanu nu va cădea din vina PDL.

287 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat dacă demisionează în cazul în care trece moţiunea: Ora adevărului e în noiembrie

Boc, întrebat dacă demisionează în cazul în care trece moţiunea: Ora adevărului e în noiembrie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ora adevărului este ora alegerilor din noiembrie, când PDL rămâne sau nu la guvernare, moţiunea de cenzură este parte a unui ciclu electoral. Momentul adevărului sunt alegerile", a precizat Emil Boc, întrebat dacă îşi va da demisia în cazul în care moţiunea trece.

El a adăugat că guvernul Ungureanu nu va cădea din vina PDL şi cu siguranţă moţiunea nu trece.

Întrebat dacă îşi asumă plecările din PDL, Boc a răspuns: "Nu pot să-mi asum lipsa de caracter, opostunismul unora sau principiul interesul îţi poartă fesul".

Liderul PDL a mai precizat că parlamentarii PDL care votează moţiunea vor fi excluşi de drept din partid.

"Cine votează moţiunea este exclus de drept din partid, nu se mai pune problema", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici