Boc şi-a depus cererea de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al PDL

Preşedintele PDL Emil Boc a depus, luni, la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale din 14 mai, cererea de a candida pentru un nou mandat, însoţită de moţiunea "România dreaptă, România puternică", precum şi de cele 35 de semnături necesare.

26 afișări
Imaginea articolului Boc şi-a depus cererea de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al PDL

Boc şi-a depus cererea de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al PDL (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Emil Boc le-a spus, luni, membrilor PDL aflaţi în curtea sediului partidului, că ştie ce trebuie să facă pentru a câştiga alegerile din 2012, el aducând drept argument faptul că, de când este preşedinte al formaţiunii, a câştigat toate competiţiile electorale.

"În primul rând îmi doresc ca împreună cu PDL să ducem România pe creştere economică. (...) PDL trebuie să fie şi la bine alături de români", a spus Emil Boc de la pupitrul amplasat în faţa sediului partidului, după ce şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al acestuia.

El a precizat că are două obiective: menţinerea PDL la guvernare şi câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012 şi, implicit, continuarea guvernării şi după alegeri.

"Ştiu ce avem de făcut pentru a câştiga alegerile. Am câştigat toate competiţiile electorale de când sunt preşedinte al PDL. Aveţi încredere că ştiu ce trebuie să facem pentru a câştiga alegerile", le-a spus Emil Boc celor aproximativ 80 de membri PDL prezenţi în curtea sediului partidului.

Emil Boc a mai spus că va fi "garantul echipei PDL", în care fiecare îşi are locul.

El a menţionat că este un "susţinător din plin al dezbaterilor din PDL" şi că, de aceea, le urează succes şi celorlalţi colegi care îşi depun candidaturile.

Emil Boc a venit la sediul central al PDL însoţit de Ioan Oltean şi Gheorghe Flutur şi a fost primit cu aplauze. Aproximativ 80 de membri PDL l-au aşteptat la Boc, printre aceştia aflându-se Gheorghe Falcă, Roberta Anastase, Mircea Toader, Raluca Turcan, Daniel Buda, Silviu Prigoană, Dumitru Pardău, Gelu Vişan, dar şi miniştrii Valeriu Tabără, Ion Ariton, Daniel Funeriu, europarlamentarii Elena Băsescu şi Theodor Stolojan, precum şi deputatul Sever Voinescu.

Preşedintele PDL Emil Boc a depus, luni, la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale din 14 mai, cererea de a candida pentru un nou mandat, însoţită de moţiunea "România dreaptă, România puternică", precum şi de cele 35 de semnături necesare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici