Cîţu şi-a lansat candidatura: Am dat startul competiţiei pentru alegerea viitorului PNL, vă aştept în echipa câştigătoare

Florin Cîţu, candidat la şefia PNL, a spus, joi, la Suceava, că a dat startul competiţiei pentru alegerea viitorului PNL şi că îşi aşteaptă colegii în „echipa câştigătoare”. „Ca preşedinte al PNL nu voi face compromisuri, mai ales când vine vorba de PSD”.

216 afișări
Imaginea articolului Cîţu şi-a lansat candidatura: Am dat startul competiţiei pentru alegerea viitorului PNL, vă aştept în echipa câştigătoare

Cîţu: Am dat startul competiţiei pentru alegerea viitorului PNL, vă aştept în echipa câştigătoare

„Am dat startul competiţiei pentru alegerea viitorului PNL, astăzi (joi - n.r.), la Suceava. Un început perfect, alături de e o echipă de luptători şi învingători. Mulţumesc, domnule Flutur, pentru susţinere. La rândul meu, vă asigur de tot sprijinul. Moldova merită să fie din nou în frunte. Vă asigur, dragi colegi liberali, că, după 25 septembrie, aşa va fi, dacă votaţi bine”, afirmă Florin Cîţu.

El apreciază că alegerile pentru şefia PNL sunt despre rolul partidului în politica din România în următoarele decenii.

„Ca preşedinte al PNL nu voi face compromisuri, mai ales când vine vorba de PSD. Nu voi lua decizii care să vă facă să vă fie ruşine că sunteţi membri PNL. Voi reface încrederea mediului privat în PNL pentru că, pentru mine, antreprenorul este un erou, iar proprietatea privată este sfântă. Dragi liberali, vă aştept în echipa câştigătoare! Avem mult de muncă, cel puţin încă 8 ani la guvernare. Împreună facem treabă bună pentru români. Împreună construim România liberală”, conchide Cîţu.

Congresul PNL are loc pe 25 septembrie, iar pentru funcţia de preşedinte s-au înscris Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici