Ciucă premier până în 2024? Ciolacu spune că ar putea renunţa la rotaţie în anumite condiţii

Dacă într-un an şi jumătate, cât este mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă în coaliţia PSD - PNL - UDMR, România devine noul Dubai, Marcel Ciolacu nu ar avea nimic împotrivă să îl lase pe Ciucă prim-ministru în locul lui.

6739 afișări
Imaginea articolului Ciucă premier până în 2024? Ciolacu spune că ar putea renunţa la rotaţie în anumite condiţii

Ciucă premier până în 2024? Ciolacu spune că ar putea renunţa la rotaţie în anumite condiţii

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că Nicolae Ciucă este „un om capabil”.

„Domnul Ciucă, din punctul meu de vedere, este un om capabil, un om care înţelege exact în ce s-a aruncat şi un om foarte responsabil. Şi sunt ferm convins că va avea un mandat bun de prim-ministru”, a spus Ciolacu, la România TV.

Întrebat de ce l-ar schimba Ciolacu pe Ciucă peste un şi jumătate, dacă premierul PNL ar face din România noul Dubai, liderul PSD a spus că în aceste condiţii îl va lăsa pe actualul premier în locul său.

„Categoric îl voi lăsa pe domnul Ciucă să fie în continuare prim-ministru dacă ajunge la asemenea performanţe. Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, nişte patrioţi, care iau nişte decizii normale. Dar o coaliţie funcţionează pe baza unui acord politic”, a mai spus Ciolacu.

Acordul dintre PSD, PNL şi UDMR prevede ca perioada de 3 ani până la alegerile guvernamentale va fi împărţită între PNL şi PSD, care vor da premier câte 1 an şi jumătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici