Conducerea Camerei Deputaţilor s-a reunit în ultima şedinţă din această legislatură

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a început, miercuri, ultima şedinţă din această legislatură, în care se analizează, printre altele, un raport al BNR asupra inflaţiei din noiembrie 2008.

53 afișări
Imaginea articolului Conducerea Camerei Deputaţilor s-a reunit în ultima şedinţă din această legislatură

Conducerea Camerei Deputaţilor s-a reunit în ultima şedinţă din această legislatură (Imagine: Mediafax Foto)

Pe ordinea de zi a şedinţei conducerii Camerei se mai află propunerile transmise de guvernatorul BNR Mugur Isărescu la proiectul legii organizării şi funcţionării statisticii oficiale în România, raportul de activitate al Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor pe semestrul I al acestui an, precum şi o scrisoare din partea administraţiei prezidenţiale referitoare la modificarea unui articol din legea referendumului.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor mai are de analizat şi un memorandum intern referitor la modificarea listei detaliate a lucrărilor de investiţii pe anul 2008 la obiectivele Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici