Cozmin Guşă a demisionat de la conducerea PIN

Deputatul Cozmin Guşă a demisionat din funcţia de preşedinte al PIN, urmare a rezultatului înregistrat de acest partid la alegerile europarlamentare, care conform datelor parţiale anunţate de BEC a obţinut 2,64% din voturi.

3 afișări
Imaginea articolului Cozmin Guşă a demisionat de la conducerea PIN

Cozmin Guşă a demisionat de la conducerea PIN

Guşă a explicat, pentru MEDIAFAX, că, potrivit articolului 64 din Statutul PIN, la fiecare ciclu electoral, în ziua anunţării rezultatului definitiv al alegerilor, se convoacă Adunarea Generală Naţională pentru alegerea noii structuri de conducere naţională, care va avea loc în maxim 45 de zile.

„Asta presupune o demisie şi am decis ca această demisie să mi-o asum doar eu, delegând atribuţiile funcţiei de preşedinte vicepreşedintelui Lavinia Şandru şi secreterului general Valeriu Bordei”, a declarat deputatul PIN, menţionând că a convocat Adunarea Generală în data de 15 decembrie.

În acelaşi timp, el a susţinut că, din punct de vedere public, PIN-ul a înregistrat un succes, fiind filiale judeţene care au obţinut peste 5%, însă a recunoscut că PIN are nevoie de mai multe „resurse şi organizaţii”.

„În ceea ce priveşte candidatura mea pentru un nou mandat la conducerea PIN, este un lucru la care trebuie să reflectez. Pot să fac multe lucruri în partid, pot fi şi secretar general sau vicepreşedinte. În niciun caz nu voi părăsi partidul. Eu am fondat PIN-ul să-l bag în Parlament şi voi fi ultimul care pleacă din acest partid”, a conchis Cozmin Guşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici