Diaconescu preferă să nu iasă din politică şi menţionează posibilitatea revenirii în diplomaţie

Liderul social-democrat Cristian Diaconescu a declarat, marţi, la Antena 2, că preferă să nu părăsească politica şi partidul din care face parte, menţionând însă că o posibilă variantă pentru viitor ar fi revenirea în diplomaţie, el având grad de ambasador.

24 afișări
Imaginea articolului Diaconescu preferă să nu iasă din politică şi menţionează posibilitatea revenirii în diplomaţie

Diaconescu preferă să nu iasă din politică şi menţionează posibilitatea revenirii în diplomaţie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat ce va face în cazul în care se confirmă că monitorizarea în legătură cu care a făcut plângere la Parchet a fost ordonată din interiorul partidului, Diaconescu a spus că speră ca acest lucru să nu se întâmple. El a menţionat că nu s-a gândit la varianta părăsirii partidului.

"Nu mi-am pus problema să ies din PSD. Eu sper că acest lucru nu se confirmă. Nu-i obligatoriu să plec în zona politică, dar eu sper că acest lucru nu se întâmplă. N-aş vrea să pun răul înainte", a declarat Cristian Diaconescu.

Întrebat despre ce ar putea face în viitor, el a menţionat ca posibilă variantă revenirea în diplomaţie.

"Sunt ambasador pe grad", a spus Diaconescu, care a menţionat că acestea sunt singurele grade pe care le are, spre deosebire de unele persoane care lansează diverse acuzaţii la adresa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici