Dragnea, despre informaţiile că Ponta ar fi în Turcia: Nu am mai vorbit de marţi, nu a anunţat nimic

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea spune, referitor la informaţiile potrivit cărora Victor Ponta ar fi plecat din nou în Turcia, joi, că nu a mai vorbit cu premierul de marţi, de la şedinţa coaliţiei, şi că acesta nu a anunţat nimic.

300 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre informaţiile că Ponta ar fi în Turcia: Nu am mai vorbit de marţi, nu a anunţat nimic

Dragnea, despre informaţiile că Ponta ar fi în Turcia: Nu am mai vorbit de marţi, nu a anunţat nimic (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

În presă au apărut informaţii, joi seară, că premierul Victor Ponta ar fi plecat din nou în Turcia şi că le-ar fi spus colaboratorilor săi că merge pentru analize la clinica la care în luna iunie s-a operat la genunchi.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Ponta nu a făcut niciun anunţ în acest sens.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Parlament, întrebat de jurnalişti dacă Victor Ponta este plecat în Turcia, că nu a vorbit cu premierul de marţi, de la şedinţa coaliţiei, şi că acesta nu a anunţat nimic.

”Nu, nu ştiu (unde se află premierul -n.r.), adică nu am vorbit cu premierul nici ieri şi nici astăzi, nu ştiu unde este. Nu, nu, nu mi-a zis (dacă pleacă în Turcia -n.r.). Am avut ultima discuţie marţi, la coaliţie şi nu mi-a zis nici mie, nici colegilor. Sincer, nu ştiu dacă e plecat, unde e plecat şi nici dacă a delegat atribuţiile”, a spus Dragnea.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară în 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună. În acea perioadă, conducerea PSD a fost preluată interimar de Rovana Plumb, în timp ce Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar. În 15 iunie, în ziua în care era operat la clinica din Turcia, Victor Ponta fusese citat să se prezinte în faţa procurorilor DNA pentru a fi audiat, după ce cu zece zile înainte fusese anunţat că este urmărit penal pentru trei infracţiuni, în dosarul lui Dan Şova.

Atunci, Victor Ponta a plecat în Turcia împreună cu preşedintele turc Recep Erdogan, din Baku (Azerbaidjan), după ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, premierul neanunţând nimic. El a scris pe Facebook după patru zile, în 16 iunie, a doua zi după operaţie, spunând că a ales să facă intervenţia chirurgicală în Turcia pentru că în România nu ar fi avut linişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici