Dragnea, întrebat dacă a fost în concediu în Brazilia: Am fost şi în Brazilia, unde merg de 9 ani

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că a fost în concediu în Brazilia, dar şi ”în Europa şi în ţară”.

650 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat dacă a fost în concediu în Brazilia: Am fost şi în Brazilia, unde merg de 9 ani

Liviu Dragnea (Foto: Justin Stavaru / Mediafax Foto)

Întrebat dacă a fost în concediu în Brazilia, Liviu Dragnea a spus: ”Am fost şi în Brazilia. Am auzit că a fost o problemă naţională. Am fost unde merg de nouă ani”.

Liderul PSD a mai spus că a fost în concediu şi ”în Europa, şi în ţară”.

El a adăugat că nu are niciun hotel sau casă în Brazilia.

”Nu am niciun hotel, din păcate, nicio casă, din păcate, nu am reuşit în anii ăştia, poate în următorii 10 ani o să reuşesc”, a mai spus, zâmbind, Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici