Dragnea: Nu e visul şi nici obiectivul meu în viaţă să fiu premier. Alţii sunt pregătiţi pentru asta

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de ProTV, că nu este nici visul şi nici obiectivul său în viaţă să devină premier, arătând că desemnarea viitorului prim-ministru va ţine de decizia noului preşedinte al României.

161 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu e visul şi nici obiectivul meu în viaţă să fiu premier. Alţii sunt pregătiţi pentru asta

Liviu Dragnea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Întrebat dacă e pregătit pentru o eventuală funcţie de premier, Dragnea a răspuns: "Eu cred că sunt alţii pregătiţi". "Nu este visul meu în viaţă, nici obiectivul meu în viaţă. Eu cred că desemnarea premierului va fi, şi e firesc să fie, decizia noului preşedinte care va veni din noiembrie, respectiv decembrie", a spus Dragnea la "După 20 de ani" de la ProTV.

Întrebat dacă va candida la funcţia de preşedinte al PSD sau dacă va prelua funcţia de preşedinte al PSD în situaţia în care Victor Ponta va candida la prezidenţiale, Dragnea a precizat că funcţia de lider al PSD nu "se preia", ci este "aleasă" şi că el va fi alături de Ponta indiferent de decizia acestuia de a candida sau nu şi indiferent ce se va întâmpla după prezidenţiale.

"Funcţia de preşedinte al PSD nu se preia, este o funcţie aleasă. Eu voi fi alături de Victor Ponta indiferent ce decizie va lua şi voi rămâne cu el în echipă indiferent ce se va întâmpla după alegerile prezidenţiale", a spus Dragnea.

Întrebat dacă va fi alături de Tăriceanu, dacă nu va candida Ponta la prezidenţiale, Dragnea a răspuns: "Eu am spus că voi fi alături de Victor Ponta. Politic nu pot fi alături decât de colegul şi camaradul meu, Victor Ponta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici