EXCLUSIV - Senat: 99 de parlamentari stau la hotel, doar 17 au solicitat bani pentru chirie. Lista senatorilor cazaţi la hotel

Doar 17 senatori din cei 176 de membri ai Senatului au solicitat sume pentru cazarea în regim particular cu 101,5 lei pe noapte, în timp ce 99 de senatori au optat pentru cazarea la hotel, conform unui răspuns al Senatului la o solicitare a MEDIAFAX.

2112 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Senat: 99 de parlamentari stau la hotel, doar 17 au solicitat bani pentru chirie. Lista senatorilor cazaţi la hotel

EXCLUSIV: Senat: 99 de parlamentari stau la hotel, doar 17 senatori au solicitat bani pentru chirie

Între cei care au optat pentru varianta cazării în altă formă decât cea în regim hotelier se numără: Teodor Atanasiu (PNL), Marius Bota(PSD), Dan Aurel Ioniţa (PPDD), Paul Ichim (PNL), Ion Luchian (PNL), Alexandru Mazăre (PSD), Augustin Mitu (PSD), Mihai Cristian Dănuţ (PPDD), Şerban Nicolae(PSD), Emil Marius Paşcan (PDL), Ion Popa (PNL), Daniel Savu (PSD), Doina Silistru (PSD), Eugen Nazare Ţapu (PNL), Constantin Tămagă (PSD), Ştefan Liviu Tomoiagă (PNL) şi Şerban Valeca (PSD).

Conform precizărilor făcute de Senat "cuantumul sumei care se acordă pentru cazare, în regim particular, este de 101,5 lei/noapte, începând cu 01.01.2013".

De asemenea, pentru regimul hotelier de cazare au optat până acum 99 de senatori, din care 60 au fost repartizaţi la SC Turism Bucureşti SA, Hotel Radisson Blu, iar 32 de senatori sunt cazaţi la SC Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL, Hotel Marriott.

Totodată, la Hotel Royal sunt cazaţi patru senatori, la Hotel Monte-Nelly alţi doi senatori, în timp ce la Phoenicia Grand Hotel este cazat un singur senator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici