Firea, despre desemnarea lui Munteanu: Strategia PSD nu se schimbă cu nimic

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, a declarat, marţi, că strategia partidului nu se schimbă cu nimic în urma deciziei PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat la Bucureşti şi că aşteaptă dezbateri despre administraţie şi nu politică.

607 afișări
Imaginea articolului Firea, despre desemnarea lui Munteanu: Strategia PSD nu se schimbă cu nimic

Firea, despre desemnarea lui Munteanu: Strategia PSD nu se schimbă cu nimic (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

"Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru funcţia de primar general al Capitalei în persoana dlui Marian Munteanu şi aştept cu interes să aflu care sunt proiectele sale pentru Bucureşti. Sunt convinsă că vom avea ocazia să ne confruntăm soluţiile pentru problemele oamenilor şi de asemenea am convingerea că domnul Munteanu va fi de acord ca în această campanie să discutăm despre administraţie şi nu despre politică" a comentat Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Ea a mai spus că PSD are un program de guvernare locală pe care îl vom propune bucureştenilor. "Eu nu candidez împotriva unor oameni, ci pentru Bucureşti. În consecinţă, eu voi continua să mă concentrez pe acele probleme pe care locuitorii Capitalei le vor rezolvate cât mai grabnic", a mai susţinut candidatul social-democat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici