Flutur despre o eventuală ieşire de la guvernare a PSD: "Bucuroşi le-om duce toate"

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, întrebat despre o eventuală ieşire de la guvernare a PSD, că "este problema dumnealor dacă aruncă ţara în criză".

12 afișări
Imaginea articolului Flutur despre o eventuală ieşire de la guvernare a PSD: "Bucuroşi le-om duce toate"

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat în cât timp PDL va înlocui membrii PSD cu funcţii de conducere, Flutur a spus că PDL "este pregătit să ia măsuri de trecere a crizei şi măsuri economice şi că nu are o strategie de înlocuire din funcţii a membrilor PSD".

Întrebat, de asemenea, ce se va întâmpla dacă PSD va ieşi de la guvernare, vicepreşedintele PDL a spus: "Bucuroşi le-am duce toate, fie pace sau război".

"Este problema dumnealor dacă aruncă ţara în criză", a adăugat Flutur, care a spus că nu este normal ca ministrul de Interne să facă "glumiţe" legate de turismul electoral şi că PDL a mai avertizat în legătură cu acest minister, atunci când "Vanghelie vorbea de nu ştiu ce arhive".

"Vom vedea ce propun partenerii şi în funcţie de asta vom vedea ce facem", a mai spus vicepreşedintele PDL.

Marţi, expiră termenul de 24 de ore acordat de premierul Emil Boc PSD, pentru nominalizarea unui înlocuitor al lui Dan Nica la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici