Fostul lider liberal, Crin Antonescu, despre pierderea Bucureştiului de către PNL: Trebuie umblat la melodie, nu la solişti

Fostul lider al PNL Crin Antonescu a comentat miercuri prestaţia PNL la alegerile locale spunând că nu ''soliştii'' sunt de vină, ci ''melodia''.

3944 afișări
Imaginea articolului Fostul lider liberal, Crin Antonescu, despre pierderea Bucureştiului de către PNL: Trebuie umblat la melodie, nu la solişti

Fostul lider liberal, Crin Antonescu, despre pierderea Bucureştiului de către PNL: Trebuie umblat la melodie, nu la solişti (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

El a insistat că nu doreşte să critice o campanie la care nu a participat.

''Ce să discutăm foarte mult despre această campanie? A fost o campanie a cărei soartă a fost determinată dinainte de înţelegerea între 2 partide mari de a nu da şansa electoratului la schimbare şi de a-şi păstra primarii şi unii şi alţii. PNL a intrat în această înţelegere şi sigur că PSD a ieşit mai câştigat. Ce altă concluzie avem?'', a subliniat Antonescu la Realitatea Tv.

El a afirmat că în PNL ''e o problemă de compozitori, nu de solişti''. ''În PNL nu sunt de vină cântăreţii, ci melodia'', a afirmat fostul preşedinte, cu referire la Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.''Nu văd de ce s-ar pune problema demisiei domnului Blaga'', a concluzionat Antonescu, argumentând că acesta ''a dovedit încă o dată că e un lider performant'' şi nici nu a revendicat vreodată rolul de creator de imagine sau de carismatic.

Cât o priveşte pe Alina Gorghiu, fostul lider al partidului a apreciat că aceasta nu a gafat major. ''Nu e vreun Zgonea'', a punctat Antonescu.

El a susţinut că orice revenire a sa în politică este exclusă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici