Geoană spune că a trimis premierului propunerea pentru DGIPI, Boc neagă că ar fi primit-o

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni dimineaţă, la Senat, că i-a transmis încă de săptămâna trecută premierului Emil Boc propunerea PSD pentru şefia DGIPI, în persoana lui Ionel Georgescu, Boc spunând, însă, că nu a primit nimic şi că nu ştie cine este Georgescu.

24 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că a trimis premierului propunerea pentru DGIPI, Boc neagă că ar fi primit-o

Geoană spune că a trimis premierului propunerea pentru DGIPI, Boc neagă că ar fi primit-o (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, înaintea întâlnirii coaliţiei PDL-PSD, despre nominalizarea lui Ionel Georgescu la şefia DGIPI, Mircea Geoană a declarat, la Senat, că propunerea a fost trimisă premierului Emil Boc în urmă cu o săptămână şi că "cel mai probabil, se va ajunge la această nominalizare".

Întrebat dacă PSD s-a consultat cu PDL înainte de a face nominalizarea, Geoană a spus: "Ce, ei ne-au consultat pe noi când şi-au făcut numirile?".

Pe de altă parte, premierul Emil Boc, răspunzând unor întrebări, a susţinut că nu a primit nicio propunere oficială pentu şefia DGIPI.

"Sincer, nu ştiu cine este Ionel Georgescu", a arătat Boc.

Adjunctul Direcţiei Generale Anticorupţie, Ionel Georgescu, a fost avizat, la începutul săptămânii trecute, de conducerea PSD, pentru a prelua şefia DGIPI, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Liviu Dragnea, a declarat, marţea trecută, că numirile conducerii DGIPI şi pe funcţia de secretar de stat rămasă vacantă vor fi anunţate într-o zi, două, Ionel Georgescu şi Mincu Silvestru fiind ipoteze pentru aceste funcţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici