Geoană, susţinut în alegeri de Blocul Naţional al Revoluţionarilor

PSD şi Blocul Naţional al Revouţionarilor au semnat, luni, un protocol prin care asociaţia condusă de Dorin Lazăr Maior îl va susţine pe Mircea Geoană în alegerile pentru funcţia de preşedinte.

28 afișări
Imaginea articolului Geoană, susţinut în alegeri de Blocul Naţional al Revoluţionarilor

Geoană, susţinut în alegeri de Blocul Naţional al Revoluţionarilor (Imagine: Liviu Chirică/MediafaxFoto)

Geoană a afirmat că PSD are "în codul genetic" valorile şi idealurile revoluţiei române. "Pentru noi, generaţia mai tânără din partid este o obligaţie transmiterea mai departe a acestei ştafete de respect şi de preţuire pentru cei care au făcut posibilă schimbarea de regim politic", a adăugat el.

La semnarea protocolului a fost prezent şi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a a apreciat că este liantul între PSD şi BNR, el participând la constituirea Blocului şi figurând şi acum în statutele asociaţiei.

Preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dorin Lazăr Maior, a afirmat că majoritatea dintre revoluţionari se regăsescu în PSD, în statutul şi valorile social-democrate.

"Vreau să vă asigur că marea majoritate a revoluţionarilor se vor transforma în nişte agenţi electorali foarte puternici. Instituţiile statului nu funcţionează democratic, multe din funcţiile de conducere sunt ocupate de oameni mult prea loiali şi subiectivi faţă de preşedintele Băsescu, care a trasnformat aceste instituţii şi le foloseşte în interes propriu", a spus Maior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici