Haşotti: Vor fi şi alţi senatori PDL care vor veni la PNL şi PSD, pentru a păstra majoritatea. Sunt discuţii

Liderul liberalilor din Senat, Puiu Haşotti, a declarat, miercuri, că sunt discuţii cu mai mulţi parlamentari PDL care doresc să plece din partid şi să treacă la PNL şi PSD, el arătând că aceste schimbări sunt necesare puterii pentru a-şi păstra majoritatea la Senat şi de la 1 septembrie.

396 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Vor fi şi alţi senatori PDL care vor veni la PNL şi PSD, pentru a păstra majoritatea. Sunt discuţii

Haşotti: Vor fi şi alţi senatori PDL care vor veni la PNL şi PSD, pentru a păstra majoritatea. Sunt discuţii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Da, este adevărat, vor fi nişte parlamentari care vor veni în PNL sau în PSD, de la PDL, nu vă pot spune nicidecum câţi şi cu atât mai puţin cine. Sunt discuţii", a spus el.

Puiu Haşotti a arătat că, pornind de la o realitate politică din Senat, de la 1 septembrie Guvernul are nevoie de o majoritate parlamentară, în urma câştigării alegerilor locale de un număr important de senatori.

"Venirea câtorva senatori de la PDL face posibil ca Guvernul să aibă în Senat o majoritate suficientă şi ca în Biroul Permanent al Senatului, puterea, USL să aibă o majoritate", a mai arătat Haşotti.

Întrebat câţi senatori PDL ar putea demisiona în perioada următoare, Haşotti a declarat că nu poate da o cifră, tot ceea ce poate spune fiind că la 1 septembrie puterea va avea majoritate în Senat.

"Pentru asta lucrăm şi lucrez, pentru că e nevoie de această majorotate, indiferent dacă se poate vorbi de migraţie politică", a adăugat liderul senatorilor PNL.

El a mai spus că "visul de aur al preşedintelui Băsescu, marele proiect al lui Valeriu Stoica şi al lui Emil Boc sau a altor democraţi se pare că se va împlini".

"În curând, vom avea un singur partid cu adevărat important pe scena societăţii româneşti, un partid de dreapta, PNL, pentru că PDL se află în disoluţie şi este bine să facă o corectă evaluare, să fie ancoraţi la realităţile româneşti, altfel va dispărea cu totul", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici