Iohannis: România va primi atâţia refugiaţi câţi vin

România va primi atâţia refugiaţi câţi vin, declară la Chişinău preşedintele Klaus Iohannis.

287 afișări
Imaginea articolului Iohannis: România va primi atâţia refugiaţi câţi vin

Iohannis: România va primi atâţia refugiaţi câţi vin

Răspunzând unei întrebări despre capacitatea de primire a României, Iohannis a spus: „România va primi atâtea refugiaţi câţi vin. Nu am de gând să refuz nicio ucraineancă şi niciun ucrainean”.

Vor fi primiţi toţi refugiaţii care caută refugiu în România, dar şi cei care nu ai loc în Republica Moldova.

„Nu intenţionez, nu intenţionăm să aducem în discuţie un număr sau o cotă. Este vorba despre valori în care credem. Refugiaţii trebuie ajutaţi. Câţi vin atâţia vor fi primiţi şi vor primi ajutorul şi asistenţa ce li se cuvine. Este minim minimorum cât putem să facem pentru ucraineni în această perioadă extrem de dificilă şi în această situaţie catastrofală în care au ajuns prin agresiunea Rusiei”, a declarat Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
refugiaţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici