Mazăre: S-au cumpărat voturi în Constanţa cu 300.000 - 1.000.000 de lei vechi

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a susţinut, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în oraş "s-au cumpărat voturile cu 300.000 de lei vechi, cu 500.000, cu un milion" şi s-a declarat dezamăgit că el s-a zbătut să meargă lucrurile bine în Constanţa, iar Băsescu pentru a merge prost.

20 afișări
Imaginea articolului Mazăre: S-au cumpărat voturi în Constanţa cu 300.000 - 1.000.000 de lei vechi

Mazăre: S-au cumpărat voturi în Constanţa cu 300.000 - 1.000.000 de lei vechi (Imagne: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Ştiu foarte bine că s-au cumpărat voturile cu 300.000 de lei vechi, cu 500.000, cu un milion. Eu nu sunt poliţist, nu pot să fac anchetă, nici nu pot să filmez în direct atunci când dă banul. Cum vă explicaţi că într-un bloc din Constanţa, spre exemplu, a votat tot blocul şi tot blocul a votat 95% cu Traian Băsescu? Mergeau prin comune cu ATV-urile şi aruncau pleduri, perne, găleţi şi pui în găleţi portocalii şi asta s-a întâmplat în tot oraşul", a afirmat Mazăre.

El s-a declarat "dezamăgit" de faptul că cinci ani de zile s-a "zbătut" să meargă lucrurile bine în Constanţa, iar Traian Băsescu s-a zbătut pentru ca acestea să meargă prost.

"Nu vorbesc despre banii care s-au dat pentru alegeri, despre cadourile care s-au dat pentru alegeri, eu nu vorbesc despre frauda care a fost făcută masiv, vorbesc despre felul în care au votat constănţenii, care probabil şi fără această fraudă tot către Traian Băsescu ar fi înclinat. Am o dezamăgire şi o mâhnire în suflet că în aceşti ultimi cinci ani m-am zbătut să meargă lucrurile bine în oraş, nu poate contesta nimeni lucrul ăsta, iar Traian Băsescu s-a zbătut să meargă lucrurile prost în oraş", a mai declarat Mazăre.

PSD a depus, marţi, la Curtea Constituţională, o cerere de anulare a turului al doilea al alegerilor prezidenţiale şi de repetare a scrutinului. Cererea a fost depusă de senatorul PSD Dan Şova şi de secretarul general al partidului, Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici