MRU: Ce se petrece în PSD e o lecţie pentru PNL. Cei din PSD, în depresie nevrotică post-electorală

Prim-vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, duminică, la Iaşi, că tot ceea ce se petrece în PSD este o lecţie şi pentru PNL, adăugând că liberalii trebuie să se despartă de toţi cei cu probleme penale şi ”să se îndepărteze de comportamente cinice şi arogante”.

607 afișări
Imaginea articolului MRU: Ce se petrece în PSD e o lecţie pentru PNL. Cei din PSD, în depresie nevrotică post-electorală

MRU: Ce se petrece în PSD e o lecţie pentru PNL. Cei din PSD, în depresie nevrotică post-electorală (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

Ungureanu a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Iaşi, că PSD a intrat în ”depresie nevrotică post-electorală”, dar că liberalii privesc cu detaşare ceea ce se petrece în PSD şi ”nu se bucură de boala altuia”.

Grupuri de putere au existat întotdeauna în PSD, iar canibalismul pesedist e cunoscut. Cei din PSD sunt în depresie nevrotică post-electorală şi caută acum vinovaţii pentru eşecul de la alegeri. Privim cu detaşare ceea ce se petrece la PSD. Nu te poţi bucura de boala altuia”, a spus Ungureanu.

El a afirmat că este o lecţie pentru PNL ceea ce se petrece în PSD şi că liberalii trebuie ”să se desprindă de cei cu probleme penale, să aibă o structură curată şi să îndepărteze comportamente cinice şi arogante”.

”Curăţarea partidului pe seama aplicării statutului PNL este dorită şi de conducerea partidului”, a precizat Ungureanu.

Ungureanu a mai declarat că PNL nu este grăbit să ajungă la guvernare, preocuparea principală fiind întărirea partidului.

”Nu ne grăbim să ajungem la guvernare şi nu suntem dispuşi la schimbarea majorităţii guvernamentale. Interesul nostru este să întărim noul PNL. Este o activitate de lung parcurs, ne pregătim intens pentru alegerile din 2016”, a mai declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici