Olaf Scholz, despre războiul din Ucraina: Ţara va simţi consecinţele conflictului „timp de 100 de ani”

Cancelarul german Olaf Scholz compară conflictul din Ucraina cu cel de-al Doilea Război Mondial şi efectele sale asupra Germaniei.

3746 afișări
Imaginea articolului Olaf Scholz, despre războiul din Ucraina: Ţara va simţi consecinţele conflictului „timp de 100 de ani”
„Cei care trăiesc în Germania ştiu că bombele din cel de-al Doilea Război Mondial continuă să fie descoperite. Ucraina trebuie să fie pregătită pentru ce-o aşteaptă şi să lupte în următorii 100 de ani cu consecinţele războiului”, a declarat miercuri cancelarul, conform The Telegraph.
 
Scholz spune că toate statele trebuie să pună umărul şi „să acţioneze împreună la recunostrucţia Ucrainei”
 
A 77-a zi de război se apropie de final. Bombardamentele continuă în mai multe regiuni din Ucraina. Peste 10.000 de oameni ar putea muri în Mariupol până la sfârşitul anului, în condiţiile în care în oraş sunt 150-170.000 de persoane, a declarat primarul Vadym Boychenko. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici