Oprescu: Îi voi vedea la televizor pe cei trei mari gladiatori

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, vineri, că va urmări la televizor confruntarea dintre cei trei contracandidaţi ai săi Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu, deoarece nu a fost invitat şi nu se va duce neinvitat la această confruntare.

20 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Îi voi vedea la televizor pe cei trei mari gladiatori

Oprescu: Îi voi vedea la televizor pe cei trei mari gladiator (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Nu am fost invitat la această confruntare, ea s-a prefigurat în ultimele cinci zile, am făcut o singură întrebare prin staff-ul meu de campanie, care a fost lipsită de răspuns. Nu o să mai fac o dată, Oprescu are demnitarea lui, nu stau să mă rog de cineva să fiu primit undeva şi nu o să mă duc neinvitat", a precizat Oprescu.

El a spus că Traian Băsescu, Mircea Geoană sau Crin Antonescu nu erau "îndrituiţi să stabilească ce şi cum" şi nici un institut.

"Voi sta şi eu să-i văd la televizor pe cei trei mari gladiatori şi fiecare va trage concluziile", a mai spus Oprescu.

El le-a urat celor trei contracandidaţi succes şi "multă tărie de caracter pe viitor", adăugând că românii sunt cei care vor tranşa cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, joi, că staff-urile de campanie ale candidaţilor Traian Băsescu şi Crin Antonescu au stabilit organizarea unei dezbateri între primii trei candidaţi plasaţi în sondaje, la Palatul Parlamentului, organizată de IPP şi moderată de jurnalistul Robert Turcescu. El a precizat că, în urma discuţiilor dintre staff-urile de campanie ale lui Traian Băsescu şi Crin Antonrescu, s-a decis ca dezbaterea de vineri să aibă loc la Parlament, Institutul pentru Politici Publice (IPP) fiind organizatorul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici