Orban a anunţat, la Alba Iulia, care este unul dintre obiectivele prioritare ale Guvernului

Premierul Ludovic Orban a spus, de Ziua Naţională, la Alba Iulia, răspunzând întrebării unui ziarist, că unirea celor trei provincii româneşti prin autostrăzi este unul dintre obiectivele prioritare.

2463 afișări
Imaginea articolului Orban a anunţat, la Alba Iulia, care este unul dintre obiectivele prioritare ale Guvernului

Orban, la Alba Iulia: Unirea provinciilor româneşti prin autostrăzi, unul din obiectivele prioritare

Întrebat de un ziarist, la Alba Iulia, unde a participat la festivităţile de Ziua Naţională, când vor fi unite cele trei provincii româneşti prin autostrăzi, premierul Ludovic Orban a spus că acesta este unul dintre obiectivele prioritare.

„Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe coridorul IV Pan-european, cele cinci tronsoane de la Piteşti la Sibiu sunt <prioritate zero>. De asemenea, Autostrada Unirii, cum îi spunem noi, autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, şi nu numai Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, ci şi legătura cu graniţa de vest, de asemenea, reprezintă o prioritate. Tot printre priorităţi, reprezintă o prioritate tot zero realizarea tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov”, a declarat Ludovic Orban.

Şeful Executivului a mai spus că 1 decembrie este „simbolul românilor” şi că „fiecare român are şansa să reuşească în viaţă în ţara lui”.

„1 decembrie este simbolul unităţii românilor, simbolul unor realizări spectaculoase şi ar trebui să reprezinte imboldul gândirii, simţirii şi acţiunii fiecărui român, acum şi pe viitor. România poate avea un destin măreţ, România are şanse să obţină respect, aprecierea partenerilor noştri şi fiecare român are şansa să reuşească în viaţă în ţara lui”, a mai declarat premierul.

Ludovic Orban a participat duminică, la Alba Iulia, la ceremoniile militare de depuneri de coroane, la tradiţionalul moment al primirii soliilor Cetăţilor de Scaun şi la defilarea militară. Premierul, însoţit de oficialităţi, a trecut printre oameni, a stat de vorbă cu unii, a dat mâna cu alţii şi a făcut poze cu toţi cei care i-au cerut să se oprească pentru câteva momente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici